loader

Workshop brood bakken

✔ Alles is handgemaakt
✔ De moderne bakker
✔ Streekgebonden producten

Lijkt het jou leuk om tijdens een workshop brood bakken zelf te leren hoe je de allerbeste broden bakt? Onze bakkers delen graag hun eindeloze passie voor het bakken van vers brood en alles wat daarbij komt kijken. Je leert dus A tot Z brood bakken! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn onze enthousiaste bakkers in staat om van iedere deelnemer een succesvolle bakker te maken.

Benieuwd naar onze producten?

Een workshop brood bakken is leuk voor ieder gezelschap

Een workshop brood bakken is leuk voor jong en oud. Heeft jouw kind nog geen idee voor een kinderfeestje? Dan is het ontzettend leuk om met zijn allen brood te leren bakken, maar ook zeker voor volwassenen is deze workshop geschikt. Het is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel leerzaam. Tijdens onze workshop leren we je hoe je deeg het beste met de hand kneedt. Het deeg goed kneden is namelijk de basis van een smaakvol brood met een goede structuur. Wil je graag een specifiek brood leren bakken? De keuze is aan jou! Naast traditionele broden, leren we je ook graag hoe je speltbrood of zuurdesembrood bakt. Onze workshop brood bakken bestaat bovendien niet alleen uit praktijk, maar ook uit theorie. Zo vertellen wij je graag meer over verschillende soorten meel en het rijzen van deeg.

Volg een workshop brood bakken op maat

Wij maken een workshop brood bakken graag voor je op maat. Geef jouw wensen door en onze bakkers zorgen ervoor dat alles aan bod komt. Na het kneden en bakken is het natuurlijk tijd om de versgebakken broden te proeven. Daarna nemen jullie de rest van jullie brood natuurlijk mee naar huis, zodat jullie er daar extra van kunnen genieten. Wil je meer informatie over de workshop? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 026 333 5510. Onze enthousiaste bakkers vertellen je graag meer!

Dé baguette specialist

    Copyright © 2019 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Powered by Three Online