loader

Streekgebonden producten

✔ Alles is handgemaakt
✔ De moderne bakker
✔ Streekgebonden producten

Hecht jij ook veel waarde aan streekgebonden producten? Koop dan jouw favoriete brood bij onze ambachtelijke bakkerij. De Seelse Bakker, gelegen in Doorwerth vlak bij Arnhem, maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale grondstoffen. Wij zijn een bakker in een moderne winkel, met de klanken van vroeger. Wij hechten veel belang aan de traditionele wijze van brood bakken en daarbij horen natuurlijk streekgebonden producten!

Benieuwd naar onze producten?

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van streekgebonden producten

Wanneer je de voorkeur geeft aan kwaliteit, horen daar streekgebonden producten bij. Producten die voortkomen uit lokale grondstoffen zijn immers veel verser én gezonder. Wanneer een product lokaal verkregen wordt, hoeven er namelijk geen of minder additieven en E-nummers aan toegevoegd te worden om het lang goed te houden. Je vindt binnen ons assortiment dan ook verschillende E-nummervrije producten. En wat dacht je van onze heerlijk verse speltbrood? Het speltmeel dat onze bakkers daarvoor gebruiken komt uit Zuid-Duitsland en heet Rothkorn Spelt; een zuiver speltmeel. Heb jij een idee om ons assortiment aan streekgebonden producten mee uit te breiden? Laat dit ons dan zeker weten! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe lokale grondstoffen en streekgebonden producten.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Bij De Seelse Bakker heb je de keuze uit een zeer ruim aanbod. Naast vers speltbrood, hebben wij ook andere specialiteiten zoals zuurdesembrood dat maar liefst 17 uur de tijd krijgt om te rijzen. Uiteraard hebben wij ook allerlei soorten kleinbrood, banket en gebak. Ben je benieuwd naar onze gehele assortiment? Bezoek onze bakkerij of bekijk onze webshop. Bestel je voor 22.00 uur? Dan bezorgen wij jouw producten op een tijdstip naar keuze. Makkelijker kan niet! Neem bij vragen contact op door te bellen naar 026 333 5510.

Dé baguette specialist

    Copyright © 2019 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Powered by Three Online