loader

Brood zonder gist kopen

✔ Alles is handgemaakt
✔ De moderne bakker
✔ Streekgebonden producten

Brood zonder gist kun je niet overal kopen. Daarom is het zeker aan te raden om versgebakken brood zonder gist bij De Seelse Bakker te kopen. Bij onze ambachtelijke bakkerij vind je bijna elk brood dat je maar kunt bedenken. Van brood zonder gist, ofwel zuurdesembrood, tot speltbrood en brood zonder toegevoegde E-nummers; wij hebben het! Kom langs bij onze traditionele bakker en laat je informeren over onze verschillende ambachtelijke broden en andere heerlijke producten.

Benieuwd naar onze producten?

Handgemaakt brood zonder gist kopen bij een échte bakkerij

Wist je dat wij al onze producten met de hand maken? En dat we daarbij zoveel mogelijk lokale grondstoffen gebruiken? Hierdoor zijn al onze broden van zeer goede kwaliteit. Dit hebben wij bewezen door deel te nemen aan de landelijke wedstrijd ‘Bakker met Ster’. Hierbij werden wij streng beoordeeld en ontvingen wij twee van de drie sterren en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantvriendelijkheid. Dankzij deze prestatie behoren wij tot de top van de Nederlandse bakkerijbranche. Als toonaangevende bakker kan gistvrij brood zeker niet ontbreken in ons assortiment. Met meer dan 40 jaar ervaring weten onze bakkers de lekkerste verse zuurdesembroden te bakken!

Kom langs of bestel online een van onze gezonde zuurdesembroden

Waarom zou je brood zonder gist moeten kopen? Dit brood heeft verschillende voordelen. Zo is gistvrij brood verser, heeft het een heerlijk knapperig korstje en blijft het langer houdbaar. Maar het kopen van brood zonder gist heeft ook veel gezondheidsvoordelen: het bevat meer B-vitamines, neemt mineralen beter op, houdt insuline beter onder controle, is goed voor de darmen en helpt gluten af te breken. Bestel onze versgebakken broden relaxed vanaf de bank, en laat ze thuisbezorgen op een door jou uitgekozen tijdstip. Je kan natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Doorwerth. Bel bij vragen gerust naar 026 333 5510.

Dé baguette specialist

    Copyright © 2019 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Powered by Three Online